SALVIA TRUJILLO, LAURA

Categoria: LECTOR
Perfil acadèmic: Doctorat
Departament: TECNOLOGIA D'ALIMENTS
Email: laura.salvia@udl.cat

Docencia

Ensenyament Curs Assignatura
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària 1 TECNOLOGIA D'ELABORACIÓ DE PLATS PRECUINATS
MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) 2 TECNOLOGIA D'ELABORACIÓ DE PLATS PRECUINATS
Grau en Nutrició Humana i Dietètica 2 PROCESSAT DELS ALIMENTS
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments 2 FÍSICA I QUÍMICA D'ALIMENTS II
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia 2 PROCESSAT DELS ALIMENTS
Grau en Nutrició Humana i Dietètica 3 QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTARIA
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària 3 TECNOLOGIA DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN VEGETAL II
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments 3 TECNOLOGIA DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN VEGETAL II
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments 3 TÈCNIQUES D'AVALUACIÓ SENSORIAL
Grau en Biotecnologia 4 BIOTECNOLOGIA PER A LA MILLORA DE PROCESSOS I PRODUCTES ALIMENTARIS
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia 4 QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTARIA

Perfil de recerca

Grup de recerca: Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris
Projectes de recerca
Mejora de las propiedades tecnológicas y nutricionales de alimentos utilizando geles y emulsiones formados a partir de carbohidratos no purificados obtenidos de fuentes alternativas